Cea mai sănătoasă cină din năut, bogată în proteine, pe care o poți prepara în câteva minute.

Planificarea a ceea ce putem mânca la sfârșitul zilei este esențială pentru a nu neglija calitatea dietei noastre și pentru a nu ne împiedica odihna. De aceea, vă prezentăm cea mai bună cină pe bază de năut, sănătoasă și bogată în proteine, pe care o puteți prepara în câteva minute.

O cină foarte rapidă și sățioasă

Folosind conserve de pește, dar și conserve de năut, putem pregăti în doar 10 minute o cină bogată în fibre și proteine, deci foarte sățioasă.

Aceasta este o salată de năut cu roșii și burtă de ton care oferă proteine vegetale derivate din legumă, dar și proteine cu valoare biologică ridicată, tipice pentru conservele de ton.

Pe de altă parte, include o varietate de legume proaspete care vor necesita mestecare și vor adăuga fibre în proporții mari, foarte utile pentru a ne sătura ușor.

Aceasta este o cină ideală pentru vară, deoarece nu necesită în niciun moment gătire sau aprinderea focului. Prin urmare, dacă suntem în căutarea unei opțiuni proaspete pentru a încheia o zi călduroasă, această salată de năut cu roșii și burtă de ton este o alternativă foarte bună.

Bineînțeles, putem schimba leguma și să folosim în schimb o altă conservă de năut; și putem face același lucru cu tonul, deoarece este o alternativă personalizabilă și foarte ușor de preparat cu ingrediente pe care le putem avea oricând acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.